Terug naar home

Over Diëtist Gorredijk

Welkom bij Diëtist Gorredijk. Wij zijn een vrijgevestigde praktijk waar u terecht kunt voor al uw vragen over voeding en dieet. De adviezen worden gegeven door een gediplomeerd diëtist.

Samen met u stelt de diëtist een dieetadvies op dat bij uw wensen en mogelijkheden past. De nadruk tijdens de begeleiding ligt op het blijvend veranderen van het eet- en leefpatroon. Er zal met u bekeken worden wat er in uw situatie haalbaar is.

Daarbij gaat de diëtist uit van uw huidige eetgewoonten, smaak, gezinssituatie en financiële mogelijkheden. Verder besteedt de diëtist aandacht aan moeilijke situaties, variatiemogelijkheden, het stapsgewijs veranderen van minder goede eetgewoonten, het lezen van etiketten en het leren herkennen van valkuilen en verleidingen.

Sfeerimpressie

Een professioneel team

Binnen Diëtist Gorredijk wordt veel aandacht geschonken aan bij- en nascholing om de ontwikkeling van ons vak op de voet te volgen. De diëtisten van Diëtist Gorredijk zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Door een verplicht aantal bij- en nascholingen en protocollair werken wordt het kwaliteitsniveau gehandhaafd.