Direct contact? Tel. 0513 - 46 28 62

Ultratone

Terug naar home

Ultratone


Futura Pro Ultratone

Intensief verstevigen, liften, verjongen en stroomlijnen!

Er bestaan reeds meerdere Ultratone apparaten op de Nederlandse markt. Echter, de Futura Pro Ultratone is de allernieuwste en meest geavanceerde versie ooit!

Deze biedt tot nu toe ongekende mogelijkheden. Dit veelzijdige apparaat is ontwikkeld om af te slanken, spierweefsel te kweken, de huid en bepaalde lichaamsdelen intensief te liften, te ontslakken, te verstevigen, te draineren én te ontspannen!

Het revolutionaire Futura Pro Ultratone Professional System geeft het beste resultaat op het gebied van bio-electrische spierstimulatie. Zowel het gezicht als het lichaam worden hierdoor intensief verstevigd, gelift en beter gestroomlijnd!

Optimale individuele behandeling voor maximaal effect!

Het Futura Pro Ultratone apparaat bootst lichaamseigen biosignalen na. Het apparaat zendt hiervoor een reeks van verschillende impulsen en frequenties uit, die de te behandelen lichaams- of huiddelen stimuleren, vormen en intensief van hernieuwde jeugdigheid voorzien.

Het programma kan hierbij telkens optimaal individueel per cliënt worden afgestemd voor een zo maximaal mogelijk effect!

De signalen van de Futura Pro Ultratone worden automatisch in de vorm van regelmatig op elkaar volgende fysiologische rotaties aan het lichaam afgegeven.

Deze dringen diep door in de huid, het onderliggende bindweefsel, het onderhuidse vet, de spieren, het spierweefsel, alsmede de bloedsomloop en het lymfesysteem.

Deze bijzondere techniek maakt het mogelijk om individueel zeer nauwkeurig die lichaamsdelen of huidlocaties te kiezen, waar de gewenste verbeterde vorm, verjonging, versteviging en de liftende effecten dienen plaats te vinden.

Facelift zonder mes

Wanneer het apparaat wordt toegepast op het gezicht, zorgt dit op een spraakmakende wijze voor een niet- chirurgische facelift!

De geavanceerde biosignalen zorgen voor een zeer diepe spierversteviging, huidversteviging én een afvoer van overtollig lymfevocht. Dit leidt tot een zichtbare vermindering van rimpels en fijne lijntjes, alsmede tot een verbetering van de bloedcirculatie in de huid. De Futura Pro Ultratone zorgt tevens voor een intensief hydraterende massage en een algemeen onderhoud ten aanzien van de conditie van de huid. Het resultaat is een stevige, gladde en gelifte huid zonder dat er hiervoor in huid hoeft te worden gesneden!

jjoqfwmblovx9j0yrcfrSPORT & MEDICAL

Verschillende biostimulatie programma’s voor verbetering van sportprestaties en blessureherstel
Ontwikkel meer kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen met de speciale sportprogramma’s van Ultratone.

Elk programma stuurt de juiste series van signalen uit die 90% van de spiervezels aanspreken. De intensieve, geconcentreerde series impulsen en contracties kunnen alle typen spiervezels activeren; zowel de snelle als langzame. Specifieke programma’s gericht op snelheid, uithoudingsvermogen, explosiviteit, kracht en flexibiliteit geven sneller resultaat dan in een fitness center behaald kan worden.

mqh6qlc812n6x7tj1otsTRI THERAPY

Pijnbestrijding en blessureherstel
Ultratone Biostimulatie biedt verschillende mogelijkheden om pijn te bestrijden en het genezingsproces te bevorderen. Door deze methoden met elkaar te combineren in één behandelsessie zult u sneller herstellen.

Er zijn twee algemeen onderschreven methoden waarbij door TENS pijnvermindering wordt bewerkstelligd; Het Ultratone FUTURA® PRO Bioenergy™ System biedt beide methoden in twee verschillende programma’s. Hi-TENS om de poort waardoor het pijnsignaal de hersenen bereikt te sluiten en Lo-TENS om de endorfine vrijgave te stimuleren. Het programma Mixed-TENS combineert beide methoden in één behandelsessie.

Ons team

CONTACT?

Contact opnemen

Heeft u vragen over uw klacht of wilt u een afspraak maken zodat we u
persoonlijk kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Openingstijden Praktijk: 7.30 - 21.00 / Oefenzaal: vanaf 08.00 / Receptie: 8.00-12.00, 13.00-17.00 (Tel. 8.00-21.00)

Stationsweg 24 A, 8401 DP Gorredijk Bekijk route