Direct contact? Tel. 0513 - 46 28 62

Powerslim

Terug naar home

GRATIS advies en kennismakingsgesprek

Afvallen met Power Slim is afvallen onder persoonlijke begeleiding met keuze uit een ruim assortiment aan lekkere producten.PowerSlim_Beeld_2014-2

 

Individuele en professionele begeleiding

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij Diëtist Gorredijk hoog in het vaandel. Er wordt dan ook begeleid door gediplomeerde diëtisten. Voordat we beginnen met het Power Slim afslankprogramma, wordt een uitgebreid intakegesprek gehouden. In dit gesprek worden onder andere het startgewicht, de Body Mass Index (BMI), de vetmassa en de spiermassa gemeten.

Samen kijken wij naar uw persoonlijke doelen en wordt een stappenplan voor de uitvoering van het Power Slim programma gemaakt.

Wekelijks komt u bij ons langs om uw gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken, zodat u langdurig succes behaalt. Aan de hand van de bereikte resultaten worden de stappen voor de volgende periode besproken. Ook na het bereiken van het streefgewicht blijft u nog enige tijd onder begeleiding van de diëtist om zo terugval te voorkomen.

Powerslim Starterspakket

Het starterspakket is een verzameling van Power Slim informatie materiaal, PREMIUM Power Slim producten, supplementen, een shaker en een kookboek T.w.v € 14,95. Een makkelijke start voor iedereen die op zoek is naar een vitaal leven.PS00001_PowerSlim-Starterspakket

Lekkere Recepten voor iedere fase
Power Slim heeft voor iedere fase diverse recepten.
Deze overheerlijke recepten worden regelmatig aangevuld met nieuwe recepten waardoor het variëren met Power Slim alleen maar eenvoudiger wordt.

Als je je streefgewicht hebt bereikt zijn ook voor de fase “gewichtbehoud” recepten te vinden.

Veel plezier met koken, gezond en slank!

Voor meer informatie kijk op www.powerslim.nlPowerSlim_Beeld_2014-1

Ons team

CONTACT?

Contact opnemen

Heeft u vragen over uw klacht of wilt u een afspraak maken zodat we u
persoonlijk kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Openingstijden Praktijk: 7.30 - 21.00 / Oefenzaal: vanaf 08.00 / Receptie: 8.00-12.00, 13.00-17.00 (Tel. 8.00-21.00)

Stationsweg 24 A, 8401 DP Gorredijk Bekijk route